Problem Med Traction Control på en 2006 Yukon

Den 2006 GMC eller Cadillac Yukon Denali har en återkallelse, teknisk service bulletiner (TSB) och säkerhetsrapporter om stabilitetskontroll på SUV. Stabiliteten kontroll på Yukon hjälper föraren att styra fordonet under medar eller instabila förhållanden styrning. Problemen med stabilitetskontroll i Yukon hindrar föraren från att ha detta stöd. Nav-och Däcksverktyg

En återkallelse på 2006 Yukon publiceras av tillverkaren på ett nav och hjul montering problem som påverkar stabiliteten kontroll av GMC. Den interna kvarhållande bult av navaggregatet på Yukon lossnar på grund av felaktig installation och specifikationer vridmoment. Denna uppluckring av kvarhållande bulten bringar navet och hjulet församling att separera från Yukon skapar ett problem antisladdsystem. När denna hub problem uppstår, försöker stabilitetskontroll för att kompensera för styrningen problemet och orsakar Yukon till blivit svårt att styra. Navet och hjulaggregat behöver bytas för att åtgärda detta problem antisladdsystem.
Elsystem TSB

TSB publiceras på 2006 Yukon grund av en elsystem problem som påverkar stabiliteten kontroll av GMC. Elsystemet på Yukon utvecklar en intermittent styrning problem med de system som stabilitetskontroll och andra felmeddelanden. Denna intermittenta elsystem problem orsakar stabilitetskontroll att engagera när det är onödigt. När stabilitetskontroll försök att korrigera styrningen svårigheter när Yukon operatören inte upplever styrning svårigheter, blir Yukon svår att styra. Detta problem kan skapa olyckssituationer under normala körförhållanden. Korrosion i kabelnätet och elektriska komponenter tillskrivs denna elsystem problem och Yukon ägaren måste ersätta de elektroniska kontroller eller har dem rengjorda av generalagenten.
Däcktryck Problem

annan TSB publiceras på 2006 Yukon eftersom däcket tryckregleringssystemet kan skapa ett problem antisladdsystem. Däcket Tryckregleringssystemet kan misslyckas och orsaka övervakningssystemet att engagera stabilitetskontroll när däcktrycket är korrekt. Det kan vara över kompensation för styranordningen med stabilitetskontroll eftersom däcket tryckregleringssystemet är att informera det elektroniska övervakningssystemet att lufttrycket är lågt eller högt på ett eller flera däck. När denna felaktiga information skickas till Yukon dator och stabilitetskontroll försöker korrigera ratten i SUV kommer Yukon föraren hitta GMC svårt att styra. Däcket tryckregulator måste bytas för att åtgärda detta problem antisladdsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66693.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.