Hur Testa Compresson på en Gold Wing Motor

Den Goldwing motorcykel tillverkad av Honda bär ett odjur av en motor, en effekt på 1.000 cc till över 1800 cc, beroende på årsmodell. Denna kraftiga montering sitter i en motorcykel byggd för långväga turer och turnera på motorvägshastigheter. Som ett resultat, är korrekt kompression viktig då en uppdelning kan inträffa långt avstånd hemifrån. Det finns två metoder för tryckprovning. Man kan utföras vägarna och den andra är en mer komplex mekaniker butik process. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
butik trasa
Handheld kompression ratten
Certifierad Honda mekaniker tjänster
Visa fler instruktioner
1

Park din motorcykel i ett väl upplyst område. Dra Tändstiftshatt av motorn cylindern tändstiftet för cylinder du vill testa. Använd en hylsnyckel och uttag för att skruva loss och lossa tändstiftet. Håll den med en trasa och dra ut kontakten ur motorn skruvas gång. Placera den åt sidan.
2

Köp en handhållen kompression ratten från din lokala auto del butiken om du inte har en händig. Sätt i skruven slutet av handhållna kompression ratten och vrid den i cylindern uttag för tändstiftet. Skruva in den tills sitter hela vägen möjligt. Dra inte åt det.
3

Sätt foten på kickstart pedalen av motorn och sparka runt motorn. Har en vän att hålla ratten om du måste sitta på motorcykeln för att få igång det. Gör detta ett par gånger så att ratten blir en bra komprimering läsning uppsättning data. Skriv ner värdena på ett anteckningsblock.
4

tillbaka tändstiftet med hylsnyckel och placera tändningen tillbaka locket på kontakten när tight. Upprepa komprimeringen för den andra motorn cylindern som beskrivs i steg 1 till 3.
5

Jämför kompression avläsningar när du är klar med rätt kompression avläsningar för Goldwing motorn i tillverkarens bruksanvisning. Testar om motorcykeln om de ligger genomgående för låg (vilket innebär att cylindern har en tryckläckage).
6

ta motorcykeln till en Honda-certifierad mekaniker att lösa komprimering problem om testet upprepas låg resultat igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67601.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.