Felsökning min bil som inte startar när Hot

Varmt väder kan snabbt övervinna en bil i ett antal olika sätt. Den kylvätska kan skingras om inte kontrolleras regelbundet. Batteriet kan overtaxed med att köra bilen och luftkonditioneringen överdrivet. Även bränslesystemet kan arbeta mot dig, översvämningar motorn före start. Tricket för att lösa problemet är att metodiskt gå igenom eventuella problem att hitta den skyldige. Saker du behöver
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Vrid nyckeln tändningen för att se om bilen fortfarande inte starta. Titta på instrumentpanelen för att bekräfta om batteriet har tillräckligt med juice för att ens visa i bilen eller om det är helt dött utan ström alls.
2

Öppna motorhuven, och stötta upp om det behövs. Bump batteriet med din sko via bra smäll och prova tändningen igen (knölen kan återställa en felaktig anslutning). Lämna nyckeln i tändningslåset i läge "på" och radion påslagen för att höra det samtidigt kontrollera kablarna runt batteriet. Använd en ficklampa om det är för mörkt för att se. Identifiera den sista kabeln rörde om radion startar upp.
3

Rensa motorn från att översvämmas genom att trycka din fot hela vägen till golvet (detta stoppar gasreglaget sensorn från att lägga bränsle på alla). Starta tändningen för att inte mer än 15 sekunder för att vädra ut tändstift, vilket kan vara sotigt efter sammanträdet bränsle. Låt bilen sitta i några sekunder och försöker starta igen (det bör fungera om problemet är sotigt pluggar).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66158.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.