Hur till Stopp klicka från din nya navkapslar

Oavsett om din bil är ny eller begagnad, är ovanliga ljud sannolikt att fånga din uppmärksamhet. Om din bil är att göra ett klickande ljud och du har fastställt att det kommer från utsidan av ett av fordonets hjul, en lös eller illasittande navkapsel kan vara att skylla. Eftersom hjulet snurrar framåt i snabb följd, en lös navkapsel vibrerar på däcket, kan hjulet eller annan bit av navkapsel orsaka ett klickande ljud. Saker du behöver
Philips skruvmejsel
rörtång
Visa fler instruktioner
1

inspektera alla fyra av fordonets hjul. Det är troligt att du kommer att kunna upptäcka en trasig navkapsel nästan omedelbart. Ett klickande ljud kan inte alltid vara resultatet av en trasig navkapsel. När du inspektera hjulen, kontrollera att varje navkapsel om ordentligt fast, som en lös navkapsel kanske inte bara klickar, kan det gå sönder eller så småningom faller av av hjulet.
2

Dra åt navkapslar. Vissa navkapslar kommer att kräva en Philips skruvmejsel, medan andra kan kräva en rörtång. Dra åt navkapslar till hjulet så de inte är löst när du drar på dem. Eftersom de flesta navkapslar består av plast, vara försiktig och inte för hårt navkapslar, eftersom de är benägna att spricka under ytterligare stress.
3

bort push-on navkapslar och inspektera stål kvarhållande ringen och plast monteringsben för sprickor. Om en plastbit har knäckt, är det möjligt att det skulle kunna snurra runt insidan av navkapsel precis som ett klädesplagg skulle i en snurrande tvättmaskin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67730.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.