Felsökning av en 1994 Grand Cherokee Turn Signal

Blinkers fungerar på ett universellt sätt. Elektrisk signal dras från avgiftssystemet och dirigeras via tändningsnyckeln. Signalen går igenom en blinkers relä, som fungerar som ett avbrott switch, innan du ansluter till ljuset. Avbrottet tillåter ljuset att slå på och av i kadens. Felsökning blinkers i en 1994 Jeep Grand Cherokee följer samma väg som för andra fordon. Den enda skillnaden är placeringen av komponenterna. Saker du behöver
skruvmejsel
Spetstång
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Starta fordonet och engagera både förarsidan och passagerarsidan blinkers. Övervaka aktiviteten i ljuset.
2

Byt lampan om den främre eller bakre lampan blinkar snabbt med ingen aktivitet från motståndarlaget ljus på samma sida av fordonet. Blinkers montering bultar från bakom lampan inne i motorn. Du kommer att behöva skruva isär strålkastare församling med en spärr för att nå skruvarna blinkers. Unbolt strålkastare och blinkers och dra dem bort från fordonet. Glödlampan vrider ur församlingen, och du måste trycka och vrida lampan för att få ut den ur uttaget.
3

bort och inspektera säkringen om signalerna inte kommer på alls. Säkringen är placerad i Power Distribution Center (en märkt, svart låda med säkringar nära batteriet i motorn). Nummer 16 är blinkers säkringen. Byt om metallbandet i säkringen är korroderade, brända eller trasiga. Säkringen kommer att dra rätt ut med tång.
4

Byt reläet blinkers (blottare). Reläet är belägen till vänster om rattstången på brandväggen ovanför bromspedalen. Två silver cylindrar med ca en tum bred är sida vid sida. Blinkers blottare är på rätt. Du kan kontrollera detta genom att vrida på varningsblinkers. Varningsblinkersen använda den andra cylindern som kommer att klicka när riskerna är aktiverade. Byt ut detta om att vrida på resultaten blinkers på något klicka på reläet och lamporna inte tändas.
5

Testa Blinkersomkopplaren. Ta bort locket rattstången med en skruvmejsel och inspektera ledningarna till växeln. Dra åt eventuella lösa anslutningar. Byt ut om inga andra fel hittas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66081.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.