Hur hitta felkoder för en 1990 Cadillac

När du hämtar omborddiagnos felkoder från 1990 Cadillac, måste du hitta en definition för varje On-Board Diagnostic kod som visades på skannern. Ganska ofta, kommer skannern ägare manual innehåller en lista av generiska koder. Om bruksanvisningen inte är dessa koder lätt hittas på nätet. Saker du behöver
Diagnostic OBD-II-kod scanner
Visa fler instruktioner
1

Hook skannern upp till Cadillac dator utlopp. Detta diagnostiska porten kommer att vara placerad under instrumentpanelen och ratten. Du kommer inte behöver verktyg för att avslöja det.
2

Slå på scannern.
3

Vrid Cadillac på. Det diagnostiska systemet automatiskt ansluta till skannern och "felkoder" kommer att visas på skärmen. Du behöver inte trycka på några knappar eller ange några kommandon för att hämta dem. Ta en penna och papper och skriva dessa koder ner.
4

Slå på både Cadillac och skannern. Ta skannerns kontakten från vägguttaget.
5

Rådgör med din scanner bruksanvisning eller gå online och få tillgång till en OBD-koder hemsida, såsom den som anges i avsnittet Resurser.
6

Bläddra nedåt i listan över alfanumeriska felkoder och hitta de som kom upp på skannern.
7

Läs kodens definition. Dessa definitioner blir beskrivningar av problem som aktiverade "Check Engine" light på Cadillac.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65976.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.