Vad orsakar Strålkastare flimra ?

Flimrande strålkastare kan få dig en biljett till polismannen s boll , men ännu viktigare , kan de indikera problem i bilen . Detta problem kan bero på många potentiella orsaker , men oavsett anledning , måste du identifiera och åtgärda det innan dina lampor slocknar helt . Problem med batteri
p Om bilens batteri släcka otillräcklig spänning , kan strålkastarna flimrar eftersom de inte får tillräckligt med ström , vilket kan resultera från lösa eller korroderade anslutningar batterikabeln. Rengöring av kablar och batteripolerna med en stålborste kan lösa problemet . Kontrollera alla jordkablar för att säkerställa att de är ordentligt anslutna .
Lösa eller felaktiga Wires

Ett kort i ledningar , eller en lös ledningar anslutning runt strålkastarna , kan få dem att flimra . Inspektera ledningarna går till lampan för skada , eller en lös anslutning . Kontrollera att glödlampan är inte löst , och kolla ljusomkopplaren på instrumentbrädan .
Konkurrerande effektuttaget

Ibland annan process i din bil konkurrerar med strålkastarna för makt och får dem att flimra eller svagt medan det är igång . Till exempel , om du har installerat en icke - fabriken ljudsystem som behöver en hel del makt , kan dina ljusstyrkan medan du kör det eftersom det tar mer än sin andel . Bilägare har också rapporterat sina strålkastare ljusreglering när de aktiverar en ström fönster eller en taklucka .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66062.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.