Så här testar du Pontiac Relay Ström Fönster

De elektriska fönsterhissarna i din Pontiac fungerar när reläkontakter nära att göra en anslutning från batteriet till fönstret motorn. Knappen du trycker fungerar bara reläet. Om du misstänker att ett dåligt relä makt fönster, kan du testa det ganska lätt. Men du måste hitta den först. Din instruktionsbok kan visa det, beroende på år och modell. Men om du inte hittar den där, titta på säkring och relä panel inne i bilen eller under huven. Saker du behöver
Kort bit tråd, avskalade i båda ändarna
Visa fler instruktioner
1

Vrid nyckeln till "Tillbehör" och instruera en assistent till satte fingret på den elektriska fönsterhissen reläet när du försöker öppna ett fönster. Reläet ska klicka, och din vän ska känna det. Om han inte kan, är reläet inte bra.
2

Dra reläet ur sockeln när tändningen är avstängd. Titta på reläet för att lokalisera de kontakter som stänger när reläet fungerar. Addera 3

Skjut ändarna på en kort bit ståltråd strippad i båda ändar i de två anslutningspunkter i sockeln som motsvarar de reläkontakter.
4

Slå på tändningen och tryck på någon av fönsterknapparna. Om fönstret fungerar, är reläet dåligt, och du bör byta ut den. Om fönstret fortfarande inte fungerar, har du ett annat problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66056.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.