Hur man testar en Injector

Testa en injektor är en enkel process i två delar. Du behöver en noid ljus för att slutföra testet korrekt. Du kan testa injektorn utan verktyg, utan att ta reda på om det faktiskt är injektorn eller datorn --- eller ledningar mellan datorn och injektorn --- du måste ha noid ljus. Om en eller flera av spridarna är dåliga eller läcker, kommer bilen att ha en misständning eller kan inte köras alls. Saker du behöver
Noid ljus
Visa fler instruktioner
1

Starta motorn. Koppla ur varje injektor, en i taget. Ta del av om motorns varvtal sjunker. Om motorvarvtalet sjunker, att injektorn fungerar korrekt. Gå vidare till nästa injektorn.
2

Anslut noid ljus i motorkabelstammen sidan av injektorn kabelnätet kontakt om du hittar motorns varvtal inte sjunker när du drar kontakten isär. Lampan kommer att blinka varje gång datorn grunder kretsen. När datorn grunderna kretsen öppnas injektorn. Om ljuset inte pulsera jämnt, är datorn eller ledningar mellan datorn och injektorn misstänkt. Om Ijuspulsema jämnt, har injektorn ett problem.
3

Kontrollera injektorer för läckor. Titta noga på var de sitter i insugningsröret. Kontrollera om det läcker vid bränsleskenan nära toppen av spridarna. Om spridarna läcker, byt ut O-ringarna och retest. Om injektorn fortfarande inte klarar provningen, stänger bilen av och ersätta den dåliga injektorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68088.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.