Hur Spot ett Transmission Problem

De mest dyra reparationer på alla fordon är oftast transmission-relaterade. Läckor kan sena skift och ljud från transmissionen ger tidiga varningar och om dessa frågor inte tas upp snabbt nog, de brukar representera hotande misslyckande av transmissionen. Spotting ett problem med överföringen tidigt kan bidra till att minska mängden pengar och arbetskraft som behövs för att rätta till problemet, eller åtminstone ge ägarna extra tid att samla tillräckligt med pengar för en ersättare. Instruktioner
1

Kontrollera under överföring för läckor. De olika tätningar och packningar på en överföring kan misslyckas med tiden, vilket gör att oljan att läcka ut med tiden. Kontrollera om brunröda fläckar på marken under och runt sändningsområde.
2

Lyssna för slipning eller tjutande ljud från transmissionen området. Dessa ljud kan orsakas genom att inte växlar eller lager inom transmission. Addera 3

Leta efter tveksam växling under acceleration. Motvilliga upp-och nedväxlingar kan orsakas av felaktigt satt gaspådrag bindningar eller sviktande sensorer gaspådrag. Överföringen kommer också vara ovilliga att gå igenom växlarna Om vätskan överhettas.
4

Kontrollera färgen och tillstånd transmissionsolja. Bra Vätskan ska vara mörkrött och ljust rosa när en droppe placeras på en pappershandduk. Om vätskan är mörkbrunt eller om den har en bränd lukt det kräver vätskeersättning.
5

Samla några felkoder som genereras av transmissionen. En erfaren mekaniker med en streckkodsläsare kan hämta och läsa de diagnostiska koderna från transmissionen controller. På vissa bilar kommer overdrive lampan blinka om regulatorn hittar fel med överföringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66820.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.