Min Honda Accord växlingen inte komma ut ur parken

Om din Honda Accord är växelspaken inte kommer att flytta ut ur parken, kan det vara ett allvarligt problem med din bil, enligt Accord bruksanvisningen. Dock kan problemet vara enkelt. De enkla lösningarna bör kontrolleras först. Om ingen av dem fungerar, kan du använda din nödfunktionen shifter släpp för att flytta din Accord ut ur parken för att fordonet bogseras till en Honda-återförsäljare. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att du har nyckeln i Honda Accord tändning. Motorn måste vara igång, eller tändningen måste vridas till läge "ON" för att flytta växelspaken ur parken.
2

Trampa ner bromspedalen med foten. Den Accord har en växel-broms spärr. Om bromspedalen inte är nedtryckt, kommer du inte att kunna flytta växelspaken ur parken. Addera 3

Använd nödupplåsningen låsskifte om ovanstående metoder inte fungerar. Det kan finnas ett problem med ditt Accord s växelspak låssystem. Lokalisera den lilla fliken till höger om växelspaken. Skjut öppna fliken med spetsen av en platt skruvmejsel. Bakom fliken ser du ett nyckelhål.
4

Sätt in tändningsnyckeln i hålet helt. Sätt foten på bromsen för säkerhet och tryck på "Release"-knappen på framsidan av växelspaksknopp. Dra reglaget ner i rätt redskap. I det här fallet, överväga att flytta den till "Neutral" och engagerande parkeringsbromsen tills fordonet kan bogseras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66043.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.