Felsökning av en 1992 325I BMW Transmission

Överföring på din 1992 325I BMW överför kraft från motorn till drivhjulen. De flesta transmission problem på din 325 resultat från kroniskt låga vätskenivåer. Om överföringen har misslyckats eller ger dig problem, bör du ta den till en mekaniker utbildade i att arbeta på BMW sändningar, eller en BMW återförsäljare. Men innan du tar in den för service, göra några enkla felsökning för att se till att problemet ligger i överföringen. Instruktioner
1

Starta motorn och låt den gå i ca 15 minuter.
2

Öppna huven och dra öglehandtag på baksidan av motorn hela vägen ut. Detta är överföringen oljestickan.
3

Undersök vätskan. Det bör vara röd till färgen. Om det är rödbrun, eller luktar bränt, då du kommer att behöva ha transmissionsolja förändrats och din sändning kontrolleras för eventuella inre skador.
4

Kontrollera vätskenivån. Undersök slutet av stickan. Vätskenivån ska ligga mellan den övre och undre markeringarna på slutet av stickan. Om den inte är det måste du lägga till fler transmissionsolja tills vätskan är tillräckliga.
5

Sätt bilen i växel. Om det gnisslar eller är svårt att gå in i växel, måste du ha överföringen servad. Slipning redskap kan indikera flisas tänder på kugghjulen. Men det är mer troligt att de synchronizers är skadade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64972.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.