2005 Amanti KIA Light problem

Det finns inga rapporterade påminner om 2005 Kia Amanti, men tillverkaren har publicerat fjorton teknisk service bulletiner (TSB) på Amanti, enligt Edmunds. Tre av de TSBs berör belysningsproblem vissa Amanti ägare har upplevt med 2005 Kia. Headlight Problem

strålkastare lökar på 2005 Kia Amanti har funnit att i förtid blåsa ut, förhindrar en eller båda strålkastarna från upplysande. Dessa strålkastare lökar blåser på grund av ett fel på glaset på lamporna. Denna defekt kan vara från fingeravtryck eller annat skräp kvar på glaset under installationen. Det enda sättet att förhindra denna belysning problem uppstår är att se till att inget skräp eller fingeravtryck på lökarna under installationen av den nya glödlampan.
Bromsljus Problem

bromsljusen på några 2005 Kia Amantis fungerar bara ibland på grund av ett kabelnät defekt. Ledningsnätet har inte dragits åt ordentligt i bromsljusen och orsakar bromsljusen att arbeta intermittent eller ens slag. Tillgång till ledningsnätet är vunnits genom stammen av Amanti. Den Kia ägare bör kontrollera kablaget för att se till att den sitter i bromsljuset montering.
Dashboard Light problem

Några 2005 Kia Amantis har problem med instrumentpanelen lyser gå ut och förhindrar föraren från att visa mätarna i dåligt ljus. Ingen specifik orsak är känd för detta instrumentbelysning problem. I vissa fall har en säkring befunnits orsaka problemet, liksom en trasiga glödlampan och lös tråd, men ingen av dessa brister är utbredd. Om detta problem uppstår bör Amanti ägare tar bilen till generalagenten för att ha för reparation eftersom problemet kan utvecklas för ett antal olika skäl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65941.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.