Felsökning av suffletter

Problem med suffletter allmänhet kan delas in i tre grupper: elektriska, hydrauliska och mekaniska. Oavsett om din topp öppnas långsamt eller inte alls, det finns många olika orsaker som kan orsaka en sufflett till felfunktion. Denna felsökningsguide kommer att undersöka några av de vanligaste frågorna och tittar på vad som kan vara orsaken till problemet. Instruktioner
Långsam Top Movement
1

Kontrollera vätskenivåer. Det kan finnas en läcka i systemet, såsom en läckande pump eller cylinder. Detta skulle resultera i en långsam rörelse topp.
2

Kontrollera kopplingarna och gångjärn är rätt placerad. Feljusterade bindningar kan skapa ryckiga rörelser när taket öppnas.
3

Kontrollera batteriet. Om toppen är långsam att öppna, kanske batteriet behöver bytas. Testa batteriet för att se till att det är fullt fungerande.
Bakluckan inte kommer att höja
4

Undersök pumpen. Om pumpen inte fungerar, kan däcket lyfter inte. Detta kan vara på grund av låga vätskenivåer i pumpen. Lägg till mer vätska och kolla efter läckor.
5

Se till att fogarna i pumpen är tillräckligt smorda. För mycket friktion i detta område kan få pumpen att stall.
6

Undersök facket faldig omkopplaren. Om denna switch är öppen, kan den övre öppna inte. Addera Top inte kommer att höja eller sänka
7

Undersök pumpen för att kontrollera om den fungerar korrekt. Om inte, kan det vara på grund av låg vätska i pumpen. Lägg till mer vätska, och kolla efter läckor i området.
8

Kontrollera lederna på pumpen för att se om de smörjs ordentligt. Friktion i detta område kan få pumpen att stall.
9

Undersök facket förlänga omkopplaren och det vänstra gångjärnet switch. Om dessa växlar är dåligt, kommer toppen Höj eller lägre.
Bakluckan kommer inte att låsa eller låsa
10

Kontrollera omkopplaren facket vecket. Om detta är öppen, kommer däcket locket inte låsa eller låsa upp. Också granska de viktigaste 50-amp brytare för att se om det är öppet.
11

Undersök på växelspaken för att se till att den är inställd på "park" eller "neutral". Locket kan inte låsa eller låsa om sändningen inte är inställd på dessa inställningar.
12

Kontrollera neutrallägeskontakten vid basen av rattstången för att se om det är missanpassade och kontrollera däck motorn till se om den fortfarande fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65687.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.