Symtom på en Bad GM Insprutare

För att köra effektivt, behöver din GM fordon ett riktigt förhållande av bränsle och syre för förbränning. Bränslet injektor feeds bränsle till motorn för denna process. Ett antal problem kan uppstå med hur din GM kör om du har en dålig insprutare. Håll utkik efter några av de vanligaste symtomen på en dålig insprutare så att du kan åtgärda problemet och förhindra bestående skador på din motor. Dålig bränsleekonomi

Minskad bränsleförbrukning är ett av de största problemen kommer du stöta på om du har en dålig insprutare. Det finns ett par anledningar till detta. Den första är att din insprutare matar för mycket bränsle till motorn. Detta kommer att göra att motorn bränna bort mycket mer bränsle än nödvändigt. Det andra symtomet är något mer komplicerat. Bränsleinjektorer måste spraya bränsle till motorn i ett specifikt mönster för att maximera effektiviteten bränslen. Om detta mönster bryts av någon anledning, kommer det att resultera i ineffektiv bränslen. Om du märker att din GM fordonet inte kan upprätthålla sin normala gas körsträcka, bör bränsleinsprutningsdonet vara en av de första saker du kolla.
Stalling

Stalling är ett annat klassiskt symptom på en dålig insprutare. Vissa bränslespridare matar inte tillräckligt med gas till motorn. Inte tillräckligt med gas och för mycket syre innebär att förbränningen inte är möjlig eller för svaga för att driva bilen. Detta kan resultera i din motor döende, och du måste starta bilen igen för att få det att fungera. Detta symptom kan också orsakas av spraymönstret bli avbruten. Är ett mindre vanligt symptom att förarna kommer att stöta på om de har
svart Exhaust

svart avgas en dålig insprutare. Om det finns svarta avgaser, men säker du troligen har en dålig insprutare. Svarta avgaser resultat från din motor får för mycket bränsle. Detta gör att bränslet att brinna för rik och kommer ut som tjocka, svarta avgaser från avgasröret.
Bilen startar inte

Ibland en insprutare kan vara skadas till den punkt där bilen inte ens startar. Detta betyder antingen för lite bränsle eller något bränsle alls når din motor. Det är inte ovanligt att förare att tro att en bil som inte startar är resultatet av ett dött batteri. Du kan enkelt se om batteriet är problemet genom att slå på tändningen. Om dina instrumentbrädan tänds är batteriet bra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65837.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.