Hur man läser felkoder på en Jeep CJ7

Jeep CJ7 infördes 1976 som en efterträdare till Jeep CJ5. Båda var robusta, fyrhjulsdrivna jeepar avkunnats från efterkrigstiden, när fordonen som lämnat militären med mobilitet under kriget förvandlades till fordon för den genomsnittlige konsumenten. Den CJ7 och dess föregångare var ursprungligen tänkt att vara för jordbruket person men hittade framgång med ett brett utbud av köpare. Om "Check Engine" eller "Power" lyser på instrumentbrädan i din CJ7 har datorn registreras ett fel för dig att hämta. Saker du behöver
Tändningsnyckelns
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Parkera CJ7 och stänga av motorn. Det är viktigt att stänga av motorn innan du inleder diagnostiken felkoder, annars kommer det inte att fungera
2

Förvandla din nyckel på och av snabbt i denna ordning:. "På, Av, På, Av , On. " Slutföra sekvensen inom fem sekunder. Aldrig starta motorn eftersom igångsättning kommer att avbryta diagnostiska sekvensen och du måste börja om. Avsluta med knappen "On", vilket innebär alla streck instrument och innerbelysning fungerar, men motorn är avstängd.
3

Håll ögonen på "Power" eller "Check Engine" ljus, som ligger i instrumentpanelen kombiinstrumentet. Ljuset kommer att pulsera tvåsiffriga koder. Varje siffra är åtskilda av en liten paus, därför Code 23 kommer att pulsera på detta sätt: "Flash, Flash, Paus, Flash, Flash, Flash." Olika koder skiljs åt av långa pauser.
4

Skriv koderna ner när de puls från instrumentbrädan ljuset. Varje kod har en annan betydelse, vilket indikerar ett unikt problem upptäcktes i CJ7 motor. Konsultera din instruktionsbok för betydelserna till de koder som lagras i din Jeep, eller besök Offroaders hemsida (se referenser) för en fullständig lista.
5

Anteckna när kod 55 blinkar. Kod 55 anger slutet av felkoder sekvensen, vilket innebär att det inte finns några fler koder som lagras i datorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65769.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.