Problem med 10 tums Scooter Däck

10-tums däck, beskriver diametern på den inre kanten av sådana däck, återstår beståndet däckstorlek används på skotrar, stor motor och liten. Vanligtvis cirka 3 till 3 1/2-tum bred, är dessa däck tillverkas av de flesta stora tillverkarna däck varumärke och kan hittas i de flesta mc-butiker. Även dessa däck fungerar bra på gatan, de har problem när de används vid högre hastigheter på vägarna. 10-tums däck utvecklas också problem när den kombineras med vissa typer fälgen (dvs. slanglösa fälgar kontra split fälgar med innerslangar). Däckens prestanda Frågor

grund av storleken av de tio tums däcket det inte har tillräcklig kontakt utrymme och massa tillförlitligt prestera på högre hastigheter, särskilt de som används på motorvägen. Enligt Motorcycle.com, är sannolikheten för hastighet vickar högre med en 10-tums däck än en större däck. En speed wobble kan resultera i en allvarlig olycka och skada.

Särskilt under våta och regniga dagar, 10-tums däck har en mycket liten kontakt utrymme med vägen. Detta kan vara problematiskt om däcket inte kommer med betydande slitbanan, eftersom däcket då glider när man försöker sluta.
Fälgen Problem

Många 10-tums däck ursprungligen installerades på skoter med split fälgar. Med användning av denna metod, har själva däcket ett inre rör installeras inuti till fälla luft och tryck eftersom en uppdelning rör annars skulle låta ut luften. En punkterad innerslang orsakar generellt skotern att falla ner i en rörlig olycka.
Dålig trötta produktion Kvalitet

däck av dålig kvalitet har en vana att torka ut och sprickbildning, särskilt i regioner med solskenet. Gummit förlorar integritet och så småningom börjar att riva sönder under tryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65748.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.