1995 Ford Thunderbird Driver Side Door stängs inte

Ford Thunderbird introducerades 1955 och tillverkades fram till 2005. Det blev känt som en personlig lyx bil eftersom det var prisvärd ännu snyggare än den genomsnittliga bilen. Den 1995 Thunderbird är en del av den tionde generationen av bilen som produceras från 1989 till 1998. Gummibussningen att dörren spärren stänger runt kan slitas ut, vilket resulterar i att dörren inte att stänga. Du har tre alternativ för att åtgärda detta: ta den till en återförsäljare, utföra en temporär fix med bandet eller byt bussningen själv. Saker du behöver
elektrisk eller silvertejp
Byte bussning
Utility kniv
Lim
Visa fler instruktioner
temporär fix
1

Öppna spärren på dörren genom att lyfta upp den yttre dörrhandtag, som om du öppnar bilen, sedan manuellt öppna dörren spärren.
2

Cut elektrisk eller tejp i två eller tre 2 -tums remsor. Kontrollera att bandet är tillräckligt tunn för att passa runt hakesstaget, den horisontella metal bar på dörrkarmen att låset stänger runt.
3

Linda tejp runt stolpen. Se till att det är väldigt smidigt annars spärren kommer få hängas upp på bubblorna i bandet. Denna fix fungerar för cirka 50 till 100 stänger av dörren, beroende på kvaliteten på bandet som du använde.
Permanent Fix
4

Skaffa en begagnad Thunderbird bussning från en skrotupplag. Det behöver inte vara av samma modell-år som din bil, bara mäta hakesstaget på din bil för att se till att bussningen passar in på inlägget
5

Skär bussningen längs dess. längd med mattkniv så att den öppnar upp som ett korvbröd. Slip detta på hakesstaget av ditt fordon. Se till att splittringen är vänd utåt så att du kan komma åt den.
6

Seal snittet som du gjort i bussningen med ett starkt lim, såsom gummi cement eller Gorilla Lim. När limmet är torrt, kommer bussningen säkras, och dörren ska stängas ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65691.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.