Felsökning Honda Civic Transmission

Honda Civic transmissionen tillåter Civic för att överföra effekt som genereras av motorn till hjulen. Det gör detta genom att ansluta till motorn genom kopplingsaggregatet. Även traditionellt, en överföring enligt denna förmedlande enhet på bak-drive bilar, har namnet överförts till front-fordon, såsom Civic. Över tiden, varje bilens mekaniska komponenter har potential att bryta. Honda sändningar är inget undantag. Men innan du rusar iväg till överföring butiken (eftersom de kan vara ganska dyra), kan du felsöka en Honda Civic transmission själv att se till att du vet exakt vad som är fel. Instruktioner
1

Kontrollera läcker. Om din Civic läcker en djup röd vätska, är detta transmissionsolja. Det kan vara en huvudsaklig tätning läcker eller det kan finnas en läcka i växellådshuset. Det enda sättet att veta vad förseglingen har misslyckats är att komma under fordonet och kontrollera källan till läckan.
2

Kontrollera om transmissionsolja är brun eller har en bränd lukt. Detta indikerar att vätskan har brunnit. Detta kan orsakas av ett antal olika saker. Men om din transmissionsolja var låg till att börja med, är detta vardagsmat.
3

Kontrollera om de Civic transmission nedväxling när du trycker på gaspedalen i golvet när du kör i 3: e eller 4: ans växel. Om den inte gör det, kan det tyda på gasspjället kabeln är ur justering och behöver justeras.
4

Kontrollera om din Civic kommer att starta i andra redskap än park eller neutral. Om så, då din neutrala säkerhet startknappen fungerar.
5

Kontrollera att se om transmissionen slirar, skiftar grovt eller bullrar eller har ingen drivning framåt eller bakåt växlar. Detta tyder oftast att vätskenivåer är för låga. Däremot kan det tyda växel fel i överföringen. Kontroll och upprätthålla passande nivåer transmissionsolja är det första steget för att lösa detta problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64042.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.