Honda Accord gas mätare Problem

Honda Accord s gas mätare fungerar genom att ta emot data från ett bränsle sändande enheten belägen vid botten av bensintanken. Mätaren själv är fäst till klustret av ledningar som ansluter till batteriet och är beläget bakom instrumentbrädan . Ett problem med någon av de mekaniska delarna i denna kedja resulterar i en dåligt fungerande mätare. Problem med ledningarna

Ligger bakom instrumentbrädan , är Accord gas gauge ledningar mottagliga för frånkoppling eller blir skadad . Kabeldragningen kan kontrolleras för problem genom att ta instrumentpanelen isär och visuellt inspektera ledningarna gas mätare . Om den är skadad , ledningarna måste lödas eller bytas ut .
Fuel Sändande enhet

del av bränslet sändande enheten är en rostfri finger som glider längs en ​​kopparstång för att bestämma mängden gas i bilen. Med tiden blir det rostfria finger slitna och kan orsaka felaktiga avläsningar . Byta enhet bränsle sändningen kommer att åtgärda problemet . Detta är ett vanligt problem i sjätte generationen Honda Accord modeller .
Bensintank Topping

Honda Accord exakthet bränslemätare är beroende av korrekt användning av gasen eftersom den bygger på avläsningar från bränsle sändarenheten . Ständigt fylla gasen till toppen av gastank , eller toppning av , orsakar gas mätare för att ge felaktig information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67943.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.