Varför min Dip Car Ammeter?

Amperemätaren på din bil ger viktig information om tillståndet i bilens elsystem. När allt fungerar kommer amperemeter läsa en stadig liten positiv ström. Om amperemetern visar oregelbunden elektrisk ström, eller om värdet är stabilt men negativt, indikerar det ett problem någonstans i elsystemet. Loose Bälte

Den vanligaste orsaken till en tillfällig dopp i amperemeter läsning är en halka generator rem. En lös rem kommer ofta glida en liten stund och sedan plötsligt grepp och fungera normalt igen efter en liten stund. Skärpning bältet till rätt spänning ofta kommer att lösa problemet. Addera Annars Generator


Om fordonets generator håller på att misslyckas, kommer generatorns utgång ofta vara oberäkneligt. Felet kan vara elektriska, såsom en sviktande automatisk, eller det kan vara mekanisk, såsom en sviktande bäring. Överhängande mekaniska fel är normalt åtföljs av höga ljud som kommer från generatorn, och väldigt ofta ett halka generatorrem.
Loose Elektrisk anslutning

En lös elektrisk eller ledningar anslutning kan orsaka elektriska systemet strömmen fluktuera oförutsägbart. Normalt en lös anslutning kan också orsaka oregelbunden prestanda för andra elektriska komponenter, såsom lampor plötsligt slå på och av och mätare plötsligt läsa oförutsägbart.
Defekt omkopplare eller relä

Det finns många omkopplare och informationscenter i hela det elektriska systemet. Dessa semi-mekaniska apparater kan ibland fastna eller på annat sätt inte på ett sätt som ger upphov till orealistiska strömstyrka svängningar.
Slitna Wiring

Ledningar kan ibland irriterar eller skaver på andra komponenter till punkt där isoleringen bär igenom och tråden intermittent shorts till jord. Detta i sin tur, kommer att orsaka dips och överspänningar i amperemeter behandlingen.
Defekta Amperemeter

Amperemätare är enkla och pålitliga anordningar är emellertid från tid till annan, de gör misslyckas. En amperemeter i processen att misslyckas kan ibland visa felaktiga värden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65557.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.