Chevy Silverado Felsökning

Chevrolet Silverado pickup har en lång historia av att användas som både konsument och kommersiell kvalitet lastbil fordon . Dock har modellen hade också en historia av fel , enligt olika Internet- rapporter . Kontroll koderna

Lastbilar efter 2005 alla kommer med inbyggda diagnostiska dator sensorer som skickar signaler och koder när något går fel . Det första steget i att diagnostisera en Silverado fråga på en nyare modell lastbil är att använda en kod läsare /scanner att dra koderna från bilens färddator och identifiera vad bilen säger är fel . Du kan köpa en OBD II skanner från någon auto verktyget leverantör .
Inramar Frågor

Äldre Silverado lastbilar tillverkade från 1999 till 2000 kom med strukturella svagheter i bakluckan området . De bakluckor och kablar stöd var benägna att rosta och orsaka skada om bakluckan tappas eller föll bort . Om en Silverado från denna tidsram har problem , kontrollera om korrosion .
Braking problem

bromssystem på ett antal tillverkade Silverados under 2000 hade en dålig vana att inleda låsningsfria bromsar funktion , vilket gör att bilen att bromsa oväntat . Orsaken var korrosion orsakar broms sensorer för att misstolka signaler .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66821.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.