Felaktiga Tryckregulator Symtom

Tryckregulatorn är en ventil som automatiskt stänger av gasflödet till motorn vid behov. Denna komponent hjälper bränsleinsprutarna av bilmotorn uppnå rätt atomisering genom att ge konstant tryck. När tryckregulatorn inte fungerar korrekt, kommer din bil uppvisar mycket specifika symtom. Tyvärr, kommer du att känna det i plånboken också. En felaktig regulator kostar dig pengar genom att bränna överskjutande gas. Vid första tecken på att tryckregulatorn inte gör sitt jobb längre, ska den bytas ut för att undvika kostnader och försämringen. Motorprestanda

Vanliga problem som innebär en felaktig tryckregulator inkluderar sputtring, ojämn tomgång och motorstopp. Bränsle-tryck frågor resultera i en ökad eller minskad gasflöde. Ett ökat flöde kommer att orsaka att motorn till tävlingen. Som den del försök att reglera, kan trycket sjunka, vilket resulterar i en ojämn tomgång. Under minskat flöde, kan fordonet vara långsam med att svara på acceleration förfrågningar. När du trycker på pedalen, kan det ta bort och sedan plötsligt tappar fart, så småningom stannat ut.
Rök

När du först startar bilen, tjock, svart rök kan komma ur avgasröret och under huven. Olja kan spruta ut på motorblocket och bränna bort, vilket gör att svart rök.
Motorn inte Crank

När du vrider på nyckeln, kan motorn spotta och sedan vägrar att starta. När går, kan motorn bara att kunna köra för en minut eller så och sedan kommer att avstanna igen. Om regulatorn inte ger en stadig ström av gas, kommer motorn inte att kunna hålla igång.
Noise

Buller, högt ibland, kan komma från under huven. Det kanske låter som poppar eller förstoftning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64702.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.