Jeep Problem Transmission

Den jeep varumärke har varit känt för sina off-road förmåga fyrhjulsdrivna fordon sedan 1940-talet. Jeep har fungerat som en uppdelning av amerikanska biltillverkaren Chrysler sedan 1980-talet och fortsätter att producera Wrangler och Grand Cherokee modeller, tillsammans med nyare stadsjeepar som Compass och Patriot. Medan Jeep är känd för tillförlitligheten av sina fordon, har vissa modeller har upplevt transmission problem som förare och potentiella köpare bör vara medvetna om. Typer

Jeep har producerat fordon med flera olika överföring typer, inklusive manuella och automatiska växellådor. På grund av den mängd erbjudanden, har Jeep ägare rapporterat ett brett spektrum av problem. Enligt konsumentfrågor, några av de vanligaste frågorna med Jeep automatiska växellådor innefattar grov växling (speciellt nedväxlingar) och frånkopplade kopplingar överföring mellan växelväljaren och redskap förpackningar. Problem med överföringar Jeep manuella inkluderar lösa växelväljarspärr spakar och spruckna plattor koppling.
Symtom och faror

Jeep-ägare som har rapporterat transmission frågor till Konsument notera att de flesta Jeep transmission problem resultera i ett högt ljud under körning eller växling. I andra fall förare har rapporterat minskad bränsleekonomi. Även om detta är lite mer än en olägenhet och varningsskylt, vissa andra överföring problem skapar farliga förhållanden. Eventuella problem med skiftande mekanism kan leda till en risk av Jeep motorstopp, lägger föraren och andra i fara för en krasch. I de fall då en sändning läckande vätska av någon anledning, finns det en risk för en motor eld.
Reparationer och kostnader

Transmission reparationer i jeep fordon varierar i termer av deras kostnad och komplexitet så mycket som den mängd av de problem själva. Lösa shifter knoppar eller små läckor i transmissionsolja reservoaren kan repareras av en tekniker på mindre än en timme och får endast kosta priset för en timmes arbete. Andra förfaranden, såsom byte av redskap eller installation av en ny elektronisk styrenhet för överföring, kan kosta flera hundra dollar. En ersättare transmission är det mest extrema alternativet och kan kosta uppåt på $ 1000 installerat, som i januari 2010.
Påminner
fordon

Jeep har varit orsaken till flera antogs erinrar av Chrysler att åtgärda kända problem med transmissionssystem. Dessa påminner är en offentlig handling och sammanfattas på Automotive.com. En sådan återkallelse ägde rum i slutet av 2009 och omfattade mer än 160.000 fordon som sålts utan en överföring temperatur varningssystem. A 2005 minns påverkar mer än 250.000 bilar var tänkt att ta itu med automatiska växellådor som hade en felaktig "Park" redskap, som kan orsaka att fordon skall rulla neråt medan parkerade.
Garantitäckning

I många fall är Jeep transmission problem täcks Chryslers standard nya fordonstransmissionen garanti. Även denna täckning inte problem som har orsakats på grund av felaktigt underhåll, betyder inkluderar många stora problem med sändningen. Under 2007 har Chrysler infört en garanti livstid drivlina på utvalda nya fordon, som sträckte sig denna typ av täckning ytterligare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64719.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.