Felsökning av bil problem i en 2000 Taurus

Ford Taurus introducerades på bilmarknaden under 1986 års modell. Den 2002 Ford Taurus har haft flera återkallelser samband med sina system, inklusive bromsar, vindrutan och gaspedalen. Dessa och andra problem, inklusive lyser eller ovanliga ljud från bilen, bör åtgärdas av en professionell mekaniker. Instruktioner
1

Kontrollera säkringarna. Säkringsdosan är placerad på undersidan av instrumentbrädan på förarens sida av fordonet. Locket på säkringsboxen kan tas bort genom att dra upp på undersidan av locket. Din bruksanvisning ger ett diagram för säkringar, vad de verkar och vad en trasig säkring ser ut. För att byta säkring, helt enkelt dra ur säkringen i säkringsdosan och byt ut den mot en ny.
2

leta efter läckor eller ökad vindbrus runt vindrutan. Den 2000 Ford Taurus återkallades för icke-kompatibla vindruta. Denna otillräckliga montering kan orsaka ett högre än normalt vind ljudet i kabinen på bilen eller läckage av vatten in i fordonet. För att kontrollera vindrutan, häll en liten mängd vatten på tätningen av vindrutan för att se om det finns något läckage i bilen. Om vindrutan läcker, eller du hör ökad luft i kabinen, ta bilen till en auktoriserad återförsäljare för vindruta byte.
3

Kontrollera bromsljus. I mars, 2004, var en återkallelse utfärdas på grund av ett problem med bromsljus fungerar och antingen stanna kvar utan att gå ut, eller inte fungerar alls. Aktivera bromsarna och kolla om ljusen fungerar korrekt. Du kan behöva hjälp med detta eftersom du inte kommer att kunna aktivera bromsarna och visualisera deras svar. Om bromsljusen vara på när du har tryckt på bromsen, eller om de inte kommer på alls, ta bilen till en auktoriserad återförsäljare för reparation.
4

Kontrollera avståndet mellan bromsen och gas pedaler. Pedalerna bör vara minst 50 mm från varandra. Fordonet påpekades i oktober, 2002, på grund av att avståndet mellan de två pedalerna är för liten och måste korrigeras för säkerheten. Du kan kontrollera avståndet mellan de båda pedalerna med en linjal eller annan mätanordning. Om pedalerna är mindre än 50 mm från varandra ska du ta bilen till en auktoriserad återförsäljare för korrigering.
5

Kontrollera spoiler ljus för att säkerställa korrekt funktion. 2000 Taurus utrustad med fabrik eller av återförsäljare installerade spoilers som huvudnummer bromsljus i mitten har haft problem med ljuset lysande när det inte har aktiverats. För att kontrollera ljuset funktion, starta bilen och se om ljuset tänds. Om lampan tänds, även dunkelt, bör du ta bilen till en auktoriserad återförsäljare för reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67770.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.