Felsökning av en 1999 Chrysler Sebring Convertible

Den 1999 Chrysler Sebring Jxi Cabriolet är utrustad med en 2,5 liters sexcylindrig motor. Den Sebring ingår många olika standard funktioner som 16-tums fälgar, farthållare, läder sittplatser, dimljus, tonade rutor, luftkonditionering, elektriska fönsterhissar, makt dörrlås, makt cabriolet tak, fjärrkontroll trunk release och en bakruta. Eftersom Sebring har så många olika delar att det kan vara svårt att felsöka bilen när du har ett problem. Instruktioner
1

Kontrollera din Sebring s bränslefilter när det finns bränsleläckage under bilen. Filtret kan ha en eftermarknad bränslefilter tillverkad av Napa, Carquest eller Wix som inte uppfyller tillverkarens specifikationer. Dessa felaktiga bränslefilter kan utveckla en läcka i slangen montering eller bränsle kontakter linje. Om dessa läckor kommer i kontakt med en tändkälla en motor brand kunde starta. Bränslefiltret måste bytas ut för att undvika detta resultat.
2

Titta på bränslepumpen om du ser bränsleläckage under bensintanken på Sebring. Pumpen kan vara en defekt del byggdes av Airtex Produkter företag som inte har en tillräckligt tjock utsvängda passande vägg för att förhindra de passande gängade rördelar från bottna innan en tillräcklig tätning uppnås. Detta villkor kan tillåta bränsle att läcka vid anslutningspunkten av bränsleledningen och Sebring s bränslepumpen montering. Om läckande bränsle kommer i kontakt med en tändkälla en brand skulle bryta ut under bilen. Installera en ny bränslepump att åtgärda problemet.
3

Undersök de nedre laterala fogar arm bollen i främre hjulupphängningen för ovanligt eller onormalt slitage när bilen är svår att styra eller framdäcken inte svarar på varv på ratten. De gummistövlar på de nedre laterala fogar arm boll kan skadas eftersom smuts eller vatten har läckt in i leden och orsaka korrosion. Om det inte finns korrosion inuti skarven det kunde skilja och att föraren kan förlora kontrollen över Sebring.
4

Inspektera de främre kombination lyktorna om framsidan av din Sebring är svårt att se från sidan på natten. Dina lampor kan vara eftermarknaden delar som tillverkades av Tradsonic och avviker med Förenta staternas Department of Transportation Federal Motor normer för fordonssäkerhet, eftersom lamporna inte har bärnsten sidoreflektorer. Byt ut lamporna med dem som har bärnsten reflektor för att lösa detta problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67610.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.