Hur man kan stoppa en bil från Skramlande

När bilarna blir äldre och deras miles ökar, kan skallror utvecklas i det inre som ett resultat av att de kört över gupp och grov trottoar. Vad som en gång var en trevlig, lugn, pladder-fri bil kan bli en bullrig, irriterande fordon som invändiga paneler gnisslar och skramlar. Skallror är oftast orsakas av felande eller lösa skruvar och clips som håller invändiga paneler på plats. Saker du behöver
Skruvmejslar (platt huvud och Phillips) katalog Skruvar
Interiör klipp
ljuddämpande material
Saxar
Spraylim
Visa fler Instruktioner

1

Bestäm källan till skramlet när du kör.
2

Parkera fordonet och kontrollera att alla skruvar som håller de invändiga paneler och trim är installerade och tätt runt område där skramlet kommer ifrån. Kontrollera alla paneler, inklusive dörrpanelerna, fotutrymmet paneler sparka, bak invändiga paneler och panelerna placerade i bagageutrymmet eller runt den bakre luckan om det är en kombi.
3

Drag skruvarna med lämplig skruvmejsel (platt huvud eller Phillips) och ersätta saknade skruvar med nya skruvar. Om din inredning använder clips för att hålla panelerna på, se till att alla klippen är närvarande och inte bruten. Byt ut alla klipp som saknas eller bryts.
4

Installera ljuddämpande material. Bilar tillverkas med ljuddämpning, vissa mer än andra, beroende på tillverkare. Ett trick som många stereo installatörer användning installera mer ljuddämpande bakom invändiga paneler som vanligtvis inte har ljuddämpning.
5

bort de invändiga paneler där du tror att källan till skramlet kommer ifrån. Skär ljuddämpande passa bakom panelen med sax eller sax. Spray lim på baksidan av ljuddämpning eller använda pensel-on lim. Sätt ljuddämpning på plats och tryck fast den. Sätt tillbaka den inre panelen över ljuddämpning, vilket garanterar att inget av den exponeras förbi kanterna av invändiga paneler. Du kan också lägga ljuddämpning bakom alla de invändiga paneler för att göra interiören mer tyst och solid känsla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64905.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.