Felsökning Electric Car Windows

Elbil fönster är bekväm att använda. Med bara en knapptryckning kan du styra dina fönster med lätthet. När något går fel med elektriska bilfönster, kan det vara frustrerande när man försöker lista ut en lösning. Några av de vanligaste problemen med dessa typer av fönster kan identifieras med några felsökningssteg. I lite tid, kommer du att ha möjlighet att driva dina fönster utan att spendera pengar på dyra reparationer du har möjlighet att göra själv. Saker du behöver
skruvmejsel
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera säkringen för att se om den är trasig, om din elektriska fönster inte kommer att flytta. Generellt, om bara ena sidan av bilfönstret har problem, är säkringen okej. Kontrollera bilens handbok för anvisningar om hur du byter ut säkringen eller ta bilen till en verkstad.
2

Kontrollera om ett dåligt fönster switch. Ta fönstret switch från panelen på bildörren. Sätt en liten skruvmejsel med platt spets under frigöringsflikarna för växlarna. Vrid bilnyckeln till "ON"-läget och använd en voltmeter för att testa fönstret switch.
3

Smörj spårning på bilens fönster spårning om när du öppnar fönstret den rör långsamt. Du måste ta bort dörrpanelen att smörja spåren. Kontrollera bilens handbok för detaljerade instruktioner.
4

Använd en voltmeter för att testa för korrekt spänning för fönsterhiss motorstickpropp. Om det inte finns tillräckligt spänning, kommer det att leda till fönstret att röra sig långsamt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65631.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.