Hyundai Transmission Slippage Symtom

Hyundai, en ledande asiatisk tillverkare av bilar och stadsjeepar, har expanderat sin marknadsandel på den amerikanska marknaden. Även Hyundai erbjuder en 10-års garanti, har många användare haft problem med överföringssystemet. I synnerhet kan transmissionen vara benägna att halka på vissa Hyundai-modeller. Det finns flera vanliga symtom i samband med ett halkade växellåda som konsumenter måste vara medvetna om. Transmission Shifting på egen

Ett av tecknen på en halkade överföring på en Hyundai är när växlingar på egen hand till en lägre växel än den som bedriver en. I synnerhet har ägare av Hyundai Accent rapporterade detta symtom som ett problem. Andra förare har klagat på att när du kör i en uppsättning redskap, kommer det att flyttas till den lägsta växeln på egen hand medan fordonet är i rörelse. Dessutom har det rapporterats att efter växling till en lägre växel, är föraren inte växla till en annan växel. Vid sådana tillfällen har chaufförer lösts tillfälligt problemet genom att stänga av motorn och sedan starta om den. Men när fordonet startas och körs, problemet vanligtvis upprepas.
Jerking

annat symptom på en halkade överföring i en Hyundai jerking under körning. Återigen har detta vanligen rapporterats i Hyundai Accent. Detta kan inträffa även när växlarna är inte används. Detta ryck vanligtvis fortsätter tills bilen når en lägre varvtal vid vilken punkt de ryckiga minskar men inte helt avta. I vissa fall har detta skett efter den besvärliga överföringen ändrades och den nya växellådan på plats. Den ryck förhindrar oftast bilen accelerera och köra fortare än 20 MPH.
Bakut Även i
Overdrive

bakut är ett annat tecken på att överföringen skulle kunna halka . När detta händer, det orsakar fordonet att påskynda och bromsa utan ansträngning från föraren. Vid sådana tillfällen, skjuter RPM oftast upp oförutsägbart. I vissa fall har detta problem dykt upp bara två år efter köpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64717.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.