Hur vill kolla kulleder på en Blazer

kullederna på en Chevrolet Blazer ansluta övre och undre länkarmar till styrspindeln och måste bytas ut med jämna för att garantera en säker användning av ditt fordon. Den mest uppenbara ledtråden att det finns ett problem med din kulleder blir en högt slipning eller skrapning ljud från framvagnen när du kör genom en sväng. Om du hör ett sådant ljud, kontrollera kulleder omedelbart. Om kulleder sönder när du kör, kan det resultera i en olycka eller allvarlig skada på din bil. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
Mätur
Visa fler instruktioner
Kontroll kullederna på en Blazer
1

Höj fordonet och stödja den med pallbockar placeras under den nedre kontroll vapen, så nära som möjligt till de nedre kulleder.
2

Rengör kullederna med en torr trasa och undersöka gummitätningar. Om tätningarna är spruckna eller trasiga kullederna måste bytas. En mätklocka mot den lägsta punkten på fälgen
3

Place.
4

Placera en hand på toppen av däcket och en hand på botten. Dra ut på toppen och tryck in på botten. Anteckna avläsningen på indikatorklocka.
5

Placera ena handen ovanpå däcket och en hand på botten. Tryck in på toppen och dra ut på botten. Anteckna avläsningen på indikatorklocka.
6

Jämför avläsningarna. Om skillnaden är större än 0.125 inches. Kullederna bör bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64383.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.