Ford Felaktiga Bränsletrycksregulator Symtom

Bränslet tryckregulator reglerar bränsletrycket i Fords bränslesystem, upprätthålla rätt tryck som behövs för ditt fordon för att köra optimalt. Om Bränsletrycksregulator fel eller misslyckas helt, kommer ett eller flera symtom uppträder. Medan testning måste utföras för att kontrollera felet, om något av dessa symtom är närvarande, kan en trasig bränsletrycksregulator vara att skylla. Långsam eller Nej Starta

del av bränslet tryckregulatorn uppgift är att hålla bränsletrycket på spridarna hela tiden, även när motorn är avstängd. Ett bränsle insprutad bil, med rätt bränsletryck, startar snabbt, om inga andra fel förekommer. I händelse din Ford vevar lätt, men startar inte inom de första fem eller sex varv av startmotorn, kan du ha en trasig regulator bränsletryck. Om tillsynsmyndigheten har misslyckats totalt, kommer fordonet vev, men inte starta alls. Undvik att veva startmotorn för länge, eller du kommer att bränna upp den och lägg den starter i din lista över delar som behövs.
No Go

Under acceleration, bilen bör påskynda smidigt oavsett hur hårt eller lätt gaspedalen är nedtryckt. Om Ford inte kommer att accelerera smidigt, utan ryck och hopp under acceleration, bör din bränsletrycksregulator inspekteras.
Stalling

En dålig bränsletryck regulator kan också orsaka din Ford att stall vid tomgång eller körning. Även om det troligen uppstår vid tomgång, är det inte ovanligt för bilen att stanna när du kör på vägen. Om bränslet tryckregulatorn inte håller exakt bränsletrycket när motorn är igång, kan det orsaka att motorn går fett eller magert, och i händelse det går för långt i någon riktning, kommer motorn stanna ut på grund av en oförmåga att korrekt bränna luft /bränsleblandningen. Bensin behöver luft för att brinna. I en alltför rik scenario, det finns inte tillräckligt med luft för blandningen för att uppnå förbränning, om det är för lite luft, också förbränningen inte kommer att inträffa. Eftersom bränslet tryckregulatorn ges specifika luft /bränsleblandning riktningar från PCM, bör den alltid behåller den rätta blandningen. Addera dålig körsträcka

En felaktig bränsletrycksregulator kan också vara att skylla för en plötslig minskning i bränsle körsträcka.
alternativ

Dessa symtom kan också förekomma med en pluggad bränslefilter, inte bränslepump, eller felaktig PCM . I det fall du har dessa symptom, är det bäst att ha hela bränslesystemet inspekteras av en kvalificerad Ford bränslesystem tekniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64882.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.