Felsökning av en 2006 Dodge Daytona Charger

Byggd som en högpresterande sportbil har Charger haft en varierande mängd framgångar sedan introduktionen 1969. 2006 års modell var det första året för den nya generationen av Chargers efter en kort paus med start 1987. Med alla sina förbättringar, finns det några problem - men inte många - som plågar 2006 Dodge Daytona Charger. Innan du får bilen servad, bör du göra en del felsökning för att fastställa problemet. Instruktioner
1

Kontrollera att du kan flytta bilen till "Park." Automatisk växellåda versioner av Dodge Charger 2006 lidit av en felaktigt installerad park pawl ankare axeln. Denna komponent är ansvarig för att se till att bilen kan skiftas in "Park." På vissa 2006 Laddare, kan fordonet inte tas i "Park." Har detta problem fast utan kostnad vid varje Dodge återförsäljare i en fabrik återkallelse för det här problemet.
2

Kontrollera för minskad bromspedalen känsla eller broms läcker vätska. Vissa modeller av laddaren under 2006 hade problem med de bakre bromsarna gnugga mot avgas rören recirkulation, vilket orsakade av bromsslangar att misslyckas och läcka bromsvätska. Detta problem kan åtgärdas kostnadsfritt av alla Dodge återförsäljare i en fabrik minns för det här problemet.
3

Kontrollera din indikator växelspaken för korrekt växelval indikation. Några 2006 Laddare hade en växel problem växelvajern. Kabeln skulle lossna och skulle inte visa vilka redskap du var i (t.ex., kan du vara i "Drive", men växelväljaren visar "Neutral"). Denna post kan servas av någon Dodge återförsäljaravtal gratis enligt en fabrik minns.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64132.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.