Felsökning av en säkring Fel på en 1988 Ford E350

Säkringar fungera som korridorer för elektricitet, som leder elektricitet från dess källa till komponenten säkringen stöder. När en säkring går dåligt i din 1988 Ford E350, resultatet är oftast små men irriterande. Dash kluster instrument som gas mätare eller streck ljus, radio och luftkonditionering stöds av säkringar. Om säkringen levererar el till någon av dessa enheter går sönder, slutar enheten arbetar. Testa säkringarna för att avgöra vilken som är trasig och behöver bytas ut. Saker du behöver
Skruvmejsel (tillval) katalog Säkring avdragare
säkringstestare
Visa fler instruktioner
1

lokalisera säkringen panelen under instrumentbrädan på förarsidan av Ford E350. Gruppcentralen kan eller inte kan ha ett plasthölje. Ta bort locket för hand om det är fäst med en spärr, eller med en skruvmejsel om panelen skruvas ned.
2

Dra säkringarna manuellt att visuellt inspektera var och en. Kontrollera inne i säkringen fack för en plast säkring avdragare, som liknar en pincett. Ford erbjuder sina bilar med säkring avdragare, men om du inte har en, är säkringen avdragare säljs på någon bildelar återförsäljare eller multi-purpose butiker
3

Ersätt trasiga säkringar med. nya säkringar av samma styrka. Styrkan av säkringen är tryckt på änden av säkringen (10, 15, 20). Titta på den inre sidan av säkringen luckan för ett diagram över vilken säkring ger ström till vilken del av fordonet.
4

Kontrollera säkringarna med en testare för snabbare, enklare felsökning. Fuse testare finns på alla Biltema. Glödlampan på slutet av testaren lyser när dess spets kommer i kontakt med en fungerande säkring.
5

Ground testaren till en närliggande metall, icke-elektrisk källa, såsom en bult på insidan av dörren. Vrid startnyckeln på.
6

Tryck spetsen på testaren att varje ände av säkringarna i tur och ordning. Om lampan inte tänds, är säkringen dålig. Byt ut säkringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65550.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.