Vad Är knarrande ljud när jag vrider framhjulen My 1996 Grand Cherokee ?

I 1996 års Grand Cherokee främre ände är en labyrint av kopplingar , pumpar och leder. Över tiden , dessa komponenter börjar slitas ut och göra några ljud . En av de tongångar hörs från en Grand Cherokee är en knarrande ljud samtidigt som du vrider . Damper

styrdämpare är en chock - liknande objekt som är ansluten till styrlänkaget . Denna komponent styr sidorörelse av styrningen , vilket ökar din kontroll över fordonet. Som det åldras , kan spjället förlora sin inre tryck och smörjning . Detta orsakar ett högt gnisslande ljud när svarvning .
Kulleder

kulleder är en suspension komponent som att hjulen kan rotera fritt medan det fortfarande är fäst till suspensionen . De tillåter också en lätt in- och-ut rörelse av hjulen för att hålla slitbanan av däcken som är vinkelräta mot vägen. Kulleder är fyllda med fett för att hålla smorda och om att fett läcker ut och de gemensamma torkar upp , kommer du att höra ett högt knarrande ljud när du vrider hjulen .
Servopumpen < br >

servopumpen innehåller en hydraulisk vätska för att skapa tryck och smörja styrväxeln . Om pumpen börjar svika eller förlorar vätska , ett högt stönande eller knarrande ljud kommer att härröra när hjulen vrids .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67355.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.