Anledningar en servostyrningspump Läckor

Den servopumpen är en bil enhet som ger hydrauliskt tryck för att hjälpa till med styrningen . Även servostyrning pumpar tillhandahåller typiskt för många års pålitlig användning , kan läckor utvecklas som kan leda till att systemet misslyckas . Tätningen läcker

tätningarna i servopumpen och systemet åldern , kan packningarna krymper och blir sprött , vilket servostyrning läcka . Läckor i tätningarna är den vanligaste källan till en servostyrning läcka . Styrservo stop - läcka tillsatser kan användas för att återställa äldre sälar , men sälar som har brutit kräver ersättning .
Line eller Hose Läckor

Styrservo ledningar och slangar överföra trycksatt vätska servostyrning från servopumpen till styrväxel , kan små sprickor och revor utvecklas i dessa rader , skapar en läcka . Styrservoolja läcker från ledningar och slangar kommer att kräva den defekta delen bytas ut .
Pumphus Läckor

servopumpen vanligtvis har en vätskebehållare inbyggd i huset , även om vissa är separata. Denna bostad kan bli knäckt och orsaka en läcka , vilket kommer att kräva ersättning . Servostyrningen s lager och interna arbete kan också bli sliten , så läcka och kräver att pumpen bytas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66515.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.