Felsökning av en 1999 Cadillac STS

The Cadillac STS är en medelstor Touring sedanmodell . Den " STS " står för " Seville Touring Sedan , " eftersom bilen var efterföljaren till Cadillac Seville . STS infördes 2005 , förnyades 2006 och sedan igen 2008 . Även om det inte finns många fel med STS , finns det några vanliga problem och klagomål . Du behöver felsöka problem och ta bilen till din återförsäljare för att få dem fast . Instruktioner
1

Kontrollera att fönsterhissarna på tillförlitlighet . En elektrisk kortslutning kan utvecklas i den elektriska fönsterhissen regulatorn på grund av felaktig ledningsdragning . Detta är inte en del av en återkallelse , men vissa STS ägare har klagat på felaktiga fönsterhissarna på förarsidan ytterdörren .
2

Kontrollera dina tändstift eller har dem kontrolleras av en erfaren mekaniker . Det har förekommit rapporter om förorenade tändstift och felaktiga pluggar orsakar en kortslutning i kontakten ledningar och kortsluter distributören . Denna post kommer att behöva kontrolleras och bytas vid behov . Eftersom ett potentiellt problem kan vara felaktig bränsleblandning eller felaktig gapande av pluggarna , bör en erfaren mekaniker inspektera alla dessa områden ( tändstift , plug ledningar och distributör ) .
3

Ha det original generatorn kontrolleras av en erfaren mekaniker eller servas enligt en återkallelse utfärdas av Cadillac . Fabriksinstallerade generatorer kan kortsluta orsaka en elektrisk brand i motorrummet . Generatorn kommer att ersättas kostnadsfritt av Cadillac .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64097.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.