Hur förhindra det inre av en bil från Molding

Andas mögel är dåligt för din hälsa, förutom att vara allmänt otrevliga. Mögel har upprepade gånger visat sig orsaka och förvärra andningsproblem och allergier. Du vill inte ha mögel i bilen, speciellt om du redan har en andning tillstånd såsom astma. Lyckligtvis finns det saker du kan göra för att motverka mögel från att växa på insidan av ditt fordon. Saker du behöver
Bilklädsel
Golvmattor
antimikrobiell renare
Visa fler instruktioner
1

skydda din bil från fukt. Förvara den i ett garage eller hålla det täckt med en vattentät bil täcka när det är möjligt. Mögel orsakas främst av fukt, så du vill hålla insidan av din bil så torr som möjligt.
2

Kavla upp fönster och tätt stänga dina dörrar när du inte manövrera fordonet. Detta kommer att hålla fukt och smuts från att komma in i din bil och förhindrar mögeltillväxt bildas.
3

Undvik att äta eller dricka i bilen. Spilld mat och dryck är vanliga orsaker till mögel, så att undvika att ha dem i bilen kommer att bidra till att förhindra bilen från att bli mögligt.
4

Skydda bilens interiör. Spraya ner insidan av din bil med en antimikrobiell rengöringsmedel. Dessa produkter är utformade för att döda mögel samt förhindra nya mögel från att växa. Också sätta skyddande klädsel över era platser och vattentäta golvmattor på dina brädorna för att hålla fukt från att absorbera in i bilens interiör om det råkar bli blöt.
5

Rengör bilen regelbundet. Rengöring är ett bra sätt att hålla smuts och mögel på ett minimum, så se till att hålla bilens interiör så ren som möjligt för att undvika obehagliga mögel utveckling.
6

Behåll din värme-och kylsystem. Mögel kan växa i bilens värme-och kylsystem på grund av kondens och luftflöde frågor. Ha din värme-och kylsystem regelbundet av en mekaniker för att förhindra mögel tillväxt från början i din luftkonditionering och sprider sig i hela bilens interiör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65958.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.