Felsökning av en 2000 Audi A8

Den 2000 Audi A8 är en high0 prestanda lyxbil erbjuds av Volkswagen-koncernen. Audi A8 levereras som standard med Audis signatur "Quatro" fyrhjulsdrift. Men även med alla de tekniska framsteg, det är inte immun mot misslyckande. Många Audi A8 ägare kommer att uppleva de vanligaste problemen som plågar de flesta bilar. Detta är bra, eftersom de vanligaste problemen också råkar vara lättast att åtgärda. Saker du behöver
bakpulver
stålborste
Visa fler instruktioner
1

Lyssna efter skrikande under bromsning. Den metalliska skrapande eller skrikande under inbromsning beror på A8: s bromsbeläggens slitage indikator. Detta innebär att din bromsbelägg har nått slutet på sin livslängd och måste bytas ut.
2

Kontrollera om det finns vibrationer under resa på motorvägshastigheter. Dina däck kan vara över eller under-uppblåsta. Detta är ett enkelt problem att korrigera och kräver en resa till bensinstationen. De flesta bensinstationer har en luftpump. Ställ pumpen ratten till rätt däcktryck däcken du har på bilen och korrigera trycket. Addera 3

Kontrollera om motorn roterar, men startar inte. Detta kan vara ett symptom på en tom tank. Hej, det händer att de bästa av oss. Om du låter bränsletanken Torrkörda försöker göra det till en bensinstation det kan vara ganska pinsamt. Men, är det fix lätt. Ett annat potentiellt problem kan vara att en av batterikablarna är löst eller inte gör en bra anslutning. Detta kan hända om korrosion byggs upp på batteriets poler. Det händer nästan alla typer av batterier och A8 batteri är inget undantag. Du kan rengöra batteripolen genom att hälla lite bakpulver på terminalerna och skrubba dem med en stålborste.
4

Lyssna efter klickande ljud när du svänger vänster eller höger. Detta händer på grund av en brist drivknut. Detta är vanligt när bilen åldras eftersom CV lederna har tjänat ut. De skyddande boot revor, axel läckor fett ut och leden börjar att slipa. Vid denna punkt, måste du byta hela CV axeln. Detta kan göras på någon bra mekaniker butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64061.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.