Felsökning av elsystem i en Mercury Cougar

The Mercury Cougar hade en anständig livslängd för en bil. Även om de flesta populära som en hot rod i slutet av 1960, haft det senare en metamorfos som en lyx coupe fram till 2002. Du kommer fortfarande att hitta massor av pumor på vägen med ett elsystem som behöver uppmärksamhet, särskilt med 1999 och senare modeller. Instruktioner
1

Upptäck var säkringsboxen är placerad. Håll en leverans av olika storlek säkringar till hands för din Cougar. Det är bara en tidsfråga innan någon behöver bytas.
2

Kontrollera ytan på dina värmefläkt motstånd om du äger en Mercury Cougar från åren 1996 till 1999. Några av de Cougars tillverkats under de mottagna år påminner i 2001. Om stålet bladen är grova, de kan orsaka skador på ledningsnätet s kopparyta och leda till en öppen krets som är en brandfara. Få en ny värmefläkt motstånd och bygel sele installerad.
3

Har ditt batteri kabel markerad om du äger en 2000 Mercury Cougar med 2.5L V6-motor. På vissa modeller från det året, var batterikabeln misrouted, vilket leder till möjligheten av dess friktion mot servostyrning linjen. Detta skulle kunna slitas ut isoleringen och leda till en elektrisk kortslutning och eventuell brandfara. Se till att kabeln ersattes och dirigeras rätt.
4

Se upp för 1999 Cougar. Många av dem har en märklig egenskap hos motorn dör på skarpa svängar när bensintanken är mindre än halvfullt. Självklart kan detta vara farligt när man svänger vänster mot trafiken. Vissa ägare har funnit begränsad framgång med att byta bränslepumpen. Problemet kan återkomma 20.000 miles på vägen. Självfallet kan Cougars gå igenom en hel del bränslepumpar.
5

Titta på säkringar, reläer och ledningar Om instrumentpanelen lyser verkar ha ett sinne för sig. Se om erhållande av ett problem kod är någon hjälp för dig med din elektriska mardröm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63843.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.