Felsökning av elsystem i en Honda CR-V

CR-V är Hondas svar på den lilla SUV-marknaden. Med bättre bränsleekonomi än de flesta stadsjeepar, ger CR-V även Hondas välkända tillförlitlighet, vilket inkluderar det elektriska systemet. Ändå är det en bra idé att vara förberedd genom att lära känna ditt elsystem. Instruktioner
1

Varning för spänningsvariationer som kan påverka dina elektriska systemkomponenter eller dag-till-dag körbarhet i din Honda. Variationerna kan förändra datoriserade kontroller.
2

Fråga om en gratistjänst testa nästa gång du passerar en av de delar kedjan auto butiker. Detta är en högre grad av kontroll än voltmeter testning. Du kan också investera i en automatisk elektriker om du vill ha en mer komplett test av ditt elsystem. Addera 3

Ta reda på om du har en Bosch REMAN starter SR0445X om du upplever problem med din förrätt. En enkelriktad koppling installerad för jämnare starter hänger faktiskt upp tändningslåset cylinderhopsättning, som överhettas startmotorn och tömmer batteriet. Om du har detta problem, måste du byta hela låscylindern, elektriska brytare enhet och rattlås.
4

Håll batteri, anslutningar och batteri ventiler täcker ren. Korrosion som byggs upp på batteriet kan göra livet svårt för din starter. Igensatt batteri ventiler kan leda till en ansamling farliga gaser. Fäst alla lösa anslutningar till för en snabb fix till elektriska problem.
5

Ta din SUV in med alla fjärrkontroller om säkerhetssystemet inte fungerar. En bugg i systemet gör att styrenheten att ändra läge. En certifierad reparatör måste ersätta enheten säkerhetskontrollen och mikrofon bakom den nedre instrumentbrädan locket på förarsidan och programmera din CR-V säkerhet fjärrkontroller.
6

Kontakt Honda med ditt VIN-nummer om du äger en 2005 HONDA CR-V för att se om din bil är en med en felaktig passagerare ställning detektionssystem sida sensor. Om så är fallet, kan luftkudden distribuera när en passagerare är ur position, vilket leder till skada. Om din bil faller i den kategorin, bör din återförsäljare ersätta passageraren pad ryggstödet som håller positionsavkännaren detektionssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63836.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.