Hur vill kolla Slips Joints Rod Ball

dragstänger den direkta kopplingen mellan styrväxeln eller rack-and-pinion enheten och hjulet. På ett fordon med konventionell styrning, är parallellstaget ändar anslutna i mitten av en inställbar hylsa som används i syfte att tå inriktning av däcken. Rack-och-pinion system använder en sällsam justerbar ände dragstång fäst vid spindeln och den andra änden träs direkt i kuggstångsdrivna. När slips länkhuvuden slits ut, däcken tenderar till tå utåt för att ta upp den slappa, vilket accelererar slitage på kanterna av däcken. Saker du behöver
Ordet jack
Visa fler instruktioner
1

Placera golvet jack under hjälpramen på vardera sidan av fordonet och höja uttaget tills däcket är från marken.
2

tag i däcket vid 9 och klockan 3 och skaka däcket till vänster och höger. Om glapp känns, placera en hand på tie rod end att känna om det glapp ligger i Dragstång änden eller den inre styrstag ände där det fäster vid kuggstångsdrivna eller konventionell styrning. Om i själva verket en av de slips länkhuvuden har slitits nog att uppvisa fri lek är det uppenbart och lätt att upptäcka.
3

Inspektera konventionell styrning lite närmare, att uppmärksamma den inre slips stångände fästpunkt till styrstag. Titta noga eftersom däcket flyttas för att se om parallellstaget är lös i sin sockel eller om hålet att dragstången slutet stud sitter i är löst. Merparten av tiden den yttre styrstag är den skyldige. När glapp ses på insidan styrstag kan det vara en sliten center länk fästpunkt hål lika lätt som en sliten inre styrstag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64274.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.