Felsökning av luftkonditionering i ett Geo Tracker

Problem med ett luftkonditioneringssystem i ett Geo tracker kan vara tidskrävande och kostsamt att åtgärda i ett fordon. Spara tid och pengar genom att försöka felsöka problem luftkonditionering på egen hand. Saker du behöver
Skruvmejsel
10-amp säkring
Visa fler instruktioner
1

Kolla kontrollerna först. Se till att luften-återcirkulation knappen inte är markerad istället för luftkonditionering. Denna enkla misstag kan lösa problemet.
2

Titta först på den grafiska displayen på instrumentbrädan. Om det är tomt, eller om luftflödet kontrollerna inte fungerar korrekt, är problemet i kontrollpanelen. Koppla bort batteriet först.
3

bort instrumentpanelen trim panel. Nå runt metallen instrumentpanelen för att lossa alla kablar som går till kontrollpanelen. Detta kan vara svårt, särskilt för stora händer, så du kan behöva ta bort instrumentpanelen först.
4

Byt säkring om kontrollpanelen verkar fungera rätt har liten effekt på luftkonditioneringen. Säkringarna är placerade på två platser i en Geo Tracker, men den som styr luftkonditionering reglage sitter under instrumentbrädan på vänster sida. Bänd försiktigt loss instrumentpanelen trim med en skruvmejsel. Byt ut 10-amp säkring med en av samma effekt.
5

Lyssna på fläktmotorn att ordentligt arbeta när du justerar luftreglage. Om du inte kan höra fläktmotorn eller det inte ökar, så det måste bytas ut. Kom till fläktmotorn i en geo Tracker genom att öppna handskfacket, lossa pivot och skruva loss skruvarna som finns i lådan.
6

ta bort bygeln instrumentpanel i 1996, 1997 och 1998 modeller . Ta tre kablar som är anslutna till fläktmotorn, och skruva tre skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63757.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.