Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man använder bly som Filler

Även moderna bilkarosser beroende epoxi för tekniker kropp reparation, är bly används ofta som ett spackel för äldre bil reparation. Klassiska bilar använde tyngre gauge stål i sin konstruktion, vilket gör dem tåla den värme som behövs för bly fyllning. Bly erbjuder fördelen av att vara mycket mer motstå av väder och solljus. Den tillåter dig att bättre skydda den reparerade ytan från sprickor och ojämnheter. Saker du behöver
Medium och fint slippapper
Metal dolly
Metal flip
Avfettaren
ren trasa
Acetylensyrgasskärning fackla & Bar av bly
trä paddla
Metal fil
Body paint
Visa fler instruktioner
1

Sand området som ska repareras med medium sandpapper. Ta bort alla spår av färg och primer från området som ska fyllas.
2

Placera metallen dolly bakom buckla. Tryck på den andra sidan med metallen luckan. Försök att få så mycket av buckla ut som möjligt för att minska mängden fyllmedel behövs.
3

Ansök avfettningsmedel till en ren trasa. Torka den yttre ytan av det skadade området. Ta bort all lös färg, grundfärg eller annat skräp från arbetsområdet.
4

Tänd ACETYLEN fackla och applicera lätt värme till reparationen området. Värm metallen i reparationsområdet. Ständigt flytta facklan så att det inte bränner igenom befintliga metallen. Se till att inte använda för mycket värme.
5

Applicera lätt värme till slutet av ledningen baren. Om baren förvandlas till vätska, söker du för mycket värme. Baren ska bli smidig, med konsekvens av lera. När uppvärmd, placera änden av stången i buckla reparation området.
6

Gnid täten bar runt det skadade området, fylla i buckla med bly. Fortsätta att tillämpa ljus värme med facklan under denna process. Lägg inte för mycket värme som ledningen kommer att vända sig vätska och köra ner på sidan av fordonet. Fortsätt tills hela buckla är fylld. Bygg upp ledningen högre än den yta av auto. Se till att du har mer än tillräckligt med bly i dent att fylla det.
7

När helt fylld, fortsätt att lägga ljus värme med facklan. Använd den platta sidan av en trä paddel att börja utjämna ytan av bly. Sprid ledningen ut utanför området för buckla, skapar en slät, jämn täckning.
8

Låt ledningen svalna. När du kan röra vid ytan med handen, är kylningen komplett.
9

Använd en metall-fil för att skära ned stora buildups av bly. När du får ledningen nära ytan av auto, använd fint sandpapper för att jämna ut området kroppen reparera till en jämn yta.
10

Måla det reparerade området och returresa.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63617.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.