Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Lödutrustning för plåt

Lödning är den process genom vilken du ansöker flussmedel och lod till en uppvärmd metallisk bas att ansluta två eller flera stycken av metall eller ledningar . Den utrustning du behöver för att löda två eller flera bitar av metall tillsammans är en plan yta , en lödkolv eller blåslampa , flussmedel och lod . Flat Surface

En plan yta som krävs för högsta säkerhet vid lödning . En ojämn yta kommer att öka risken för lödning samt minska effektiviteten i processen .
Lödkolv eller Blowtorch

lödkolv är en handhållen enhet som värmer tenn och flussmedel tillsammans på metallen. Du ansöker huvudsak värme till två föreningar som kommer att göra metallerna gå . En blåslampa kommer att fungera lika bra . Men till skillnad från en lödkolv , kommer en blåslampa skapar gnistor .
Flux

Flux är ett pulver förening av sura eller frätande material . Flussmedlet anbringas på de områden av plåten förenas . Lodet är ett metalliskt ämne som fysiskt ansluter plåten
Solder

. Du ansöker direkt värme från din lödkolv , eller blåslampa , till lodet . Lodet smälter på plats på plåten , kylning och gå med plåt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63547.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.