Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man reparerar en buckla på en Bumper till en 2003 Grand Marquis

stötfångarna av din bil är de delar som skadas oftast. Oavsett om det är en liten ding från en kundvagn på en parkeringsplats eller en stor buckla från någon bakifrån slutade dig i trafiken, kan du reparera den själv. Collision centra kan ta ut hundratals dollar för reparationer av stötfångaren på en 2003 Grand Marquis. Du kan reparera stötfångaren på bara några timmar eller mindre med verktyg och material som finns på din lokala bildelar butik. Saker du behöver
Ratchet
10mm socket
stjärnskruvmejsel
Body hammer
600 grit sandpapper
Spray primer
Sprayfärg
Spray klar
coat paint
Visa fler instruktioner
1

Ta bort stötfångaren med en spärr och 10 mm hylsa för att ta bort skruvarna längs undersidan av stötfångaren. Dessa bultar finns på både fram-och bakre stötfångaren av Grand Marquis. På varje ände av stötfångaren avlägsna 3 krysskruvarna connectiong den på bilen, nära hjulen. För den främre stötfångaren, öppna huven och ta bort de 8 10mm bultar längs den övre delen av stötfångaren, nära framkanten av bilen. För den bakre stötfångaren, öppna bagageluckan och ta bort de 3 10mm bultar finns mot botten i bakkant stammen golvet. När dessa tas bort, kommer stötfångaren lossna av markisen.
2

Lägg stötfångaren framsidan nedåt på en stor plan yta. Använd kroppen hammaren för att slå den bakre sidan av buckla och skjut ut det. I 2003 års Grand Marquis har en uretan stötfångare, så det är flexibel och bör poppa ut lätt. När buckla är slut, byter stötfångaren bak på bilen.
3

Kontrollera reparerade buckla att se om färgen är skadad. Även om färgen inte skadats från den initiala buckla, kan det skadas från buckla att tryckas ut. Om någon skada på färgen är synlig, uppstått redovisas den repareras eller det kommer att flaga av. Använd 600 grit sandpapper att slipa den skadade färgen ner till den svarta uretan och ta bort alla skadade måla.
4

Spraya slipade området med ett tunt lager primer, precis tillräckligt för att täcka området så att ingen svart visar. Håll burk 6 till 8 inches från ytan och flytta det från vänster till höger, inte upp och ner. Låt primern torka i 30 minuter. Spraya 3 tunna lager färg över grundfärgen. Vänta 15 minuter mellan varje lager. Håll rockar tunna för att undvika körningar i färgen. Avsluta genom att spraya området med 3 tunna lager klarlack måla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63472.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.