Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Verktyg för Ding Repair

När bilägare få till en mindre olycka eller någon slår sin bildörr i ägarens bil medan fordonet är i en parkeringsplats, är det nödvändigt att ta bort ding från bilens kaross. Särskilda typer av verktyg som används för detta ändamål innefattar en hammare dörr hud som kan användas för att hamra ut ding inifrån bildörren. Ljus dinging Spoon

konstruerat av en lättmetall material och med ett långt handtag för ett enkelt grepp, är ljuset dinging sked vanligtvis cirka 10 inches i längd. När en bils ding behöver fyllas med inglasning kitt för att vara helt reparerats kommer mekanikern sprida detta material in i ding med dinging sked. Innehållande en platt spridning kniv fäst vid verktygets handtag, kommer reparatör jämna till ytan hos den torkande spackel materialet efter inställning av materialet in i ding området.
Dörrbeklädnad Hammer
< p> Med en 6 1/2 tums huvudet på ena änden och en 12-tums glasfiber handtag på andra, är dörren huden hammaren en auto body ding verktyg som används för att hamra ut små stötar. Designad med en lättare metall för huvudet området, kan detta verktyg tvinga försiktigt en bils metallsektionen tillbaka på plats utan att skada omgivande metallen struktur bilens kaross.
Spoon Dolly

Utrustad med ett långt handtag i ena änden och en liten, fyrkantig plan yta på den andra, är en sked dolly avsedd att sprida ut kitt material på svåra att nå områden. Används främst för att tillämpa materialet kitt inglasning till bilens dörrar nära dörröppningar, kan sked dolly också användas för att sprida torkning kitt material som har tillämpats på bakskärm platser och i främre lastbil paneler.
Polyester Glasning Putty

ingår oftast i en 36-ounce aluminiumburkar så att materialet inte torkar ut, är polyester inglasning spackel som används för att fylla små hål och andra typer av stötar i en bil kropp. Detta material sprids ut i stötar av sked dolly eller dinging sked för att fylla ding området. Den reparatör kan sedan måla över den torra glasrutor kitt för att slutföra reparationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63415.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.