Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man reparerar en Aerostar Front Bumper

Ford Aerostar främre stötfångaren är gjord av hårdplast och inte buckla eller ding lätt. De flesta av de skador som uppstår på Aerostar främre stötfångaren är från punkteringar, skapa hål eller revor i plasten. Eftersom Ford Aerostar är inte längre i produktion, utbyte stötfångarna är svårt att hitta. Lära sig att reparera en Aerostar främre stötfångaren, så att du kan slutföra reparationer själv. Saker du behöver
180-slippapper
Body filler
Plast gummiskrapa
Spray primer
220-grit sandpapper Wax Mössor och fett remover
Handduk
maskeringspapper
Maskeringstejp
Sprayfärg
Spray klarlack måla
Visa fler instruktioner
1

Sand det skadade området med 180-grit sandpapper, tills kanterna på punktering och omgivande områden är slät. Applicera spackel över hålet eller punktering och runt området med en plast gummiskrapa. Fyllmedlet bör vara tjock och skjuter ut från området. Låt fyllmedel för att torka under en timme. Sand filler med 180-slippapper, tills den är slät och jämn med stötfångaren.
2

Torka det reparerade området med vax, fett remover och en handduk för att avlägsna damm och partiklar fett. Placera maskeringstejp och papper runt området för att blockera över-sprej från att landa på omgivande ytor.
3

Applicera ett tjockt lager primer över alla områden som slipades. Låt primern torka i 30 minuter innan slipning det med 220-slippapper. Sand lätt. Inte sand genom lagret av primer. Torka området igen, med hjälp av vax och fett remover.
4

Spray tre tunna lager av färg, så att varje skikt 15 minuter för att torka. Håll sprayen kan sex inches från ytan under sprutning. Applicera tre tunna lager klarlack färg, så att var och torka i 15 minuter. Ta bort maskeringstejpen och papper, och vänta en hel dag före hantering det reparerade området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63469.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.