Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man tar bort den tillbaka stötfångaren på en 2002 Trooper

Ryggen eller bakre stötfångaren på en 2002 Isuzu Trooper är tillverkad av slagtålig, crack-beständig plast. Denna stötfångare är målat i samma färg som resten av bilen och innehåller en gjuten yta för att montera en registreringsskylt. I händelse av en kollision, är detta stötfångare avsedd att crumple att absorbera stöten från ett annat fordon. Stötfångaren är fäst vid fordonets ram med metriska stålbultar. Kanterna på stötfångaren är fästa vid undersidan av de bakre quarterna-paneler med små metriska skruvar. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet
1/4-tums metrisk hylsnyckelsats
3/8-tums Ratchet
3/8-tums metrisk socket set

Visa fler instruktioner
1

Flytta Trooper transmission i parken om en automatisk eller första växeln om en handbok. Engagera i nödbromsen, och stäng av motorn.
2

krypa under den bakre delen av fordonet, och ta bort de små skruvarna på vardera änden av stötfångaren håller den till de bakre kvartalet-paneler med en 1/4-tums Ratchet och en metrisk socket. Ställ in skruvarna på ett säkert ställe så att de inte blir missriktad.
3

Dra de elektriska kontakterna från back-up lampor och registreringsskylten ljus.
4

Ta bort de åtta metriska stål bultarna som håller stötfångaren på ramen med en 3/8-tums Ratchet och en metrisk socket. Ställ in skruvarna åt sidan.
5

Grip stötfångaren ordentligt med båda händerna, och ta bort den från bilen genom att dra den rakt bakåt och bort från fordonet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63504.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.