Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur fixar Bumper Paint

Den lilla kärleken knackar bilen fick på parkeringen kan överföra ljusare eller mörkare färgad färg på ditt rikligt, eller ens ta av din färg. Fastställande bumper paint kräver tålamod, finmotorik och armbåge fett. Göra jobbet själv tar flera timmar, men kräver ingen särskild reparationsmeddelande talang. För att se till att du matchar lacken, leta upp din bils färgkod, sedan köpa bättringsfärg i den här färgen. Gissa kan leda till en obalans, och möjligen till reparationer som kommer att ta längre tid och kostar mer. Saker du behöver
Bil tvål
Water Sida 2 skålar
Tack dukar
400-grit sandpapper
Maskeringstejp
Newspaper (tillval) katalog Butcher papper (tillval ) katalog Bil primer
Bil bättringsfärg
Rubbing
Sponge
Visa fler instruktioner
1

Blanda 1 msk bil tvål eller flytande diskmedel i 1 liter varmt vatten. Doppa en putstrasa i tvållösning. Försiktigt tvätta den skadade stötfångaren med please trasa för att avlägsna smuts, damm och skräp. Du måste göra det här först så att du inte sand smuts i stötfångaren.
2

Fyll en ny skål med rent vatten. Dip 400-slippapper i skålen. Ta sandpapper från skålen och gnugga den fram och tillbaka över den repad stötfångaren. Re-vått sandpapper för att ta bort färgflagor och grus, samt att hålla området du arbetar med konstant fuktig. Täck hela repad yta, inte finns kvar på ett ställe
3

Stoppa slipning när stötfångaren färgen känns smidig i handen
4

Wash.. området en andra gång med din tvållösning för att ta bort all färg marker. Skölj och torka området noggrant med en putstrasa.
5

Isolera det skadade området genom att täcka resten av bilen med flera lager tidningspapper eller med slaktare papper. Använd maskeringstejp för att hålla papperet på bilen. Detta håller Bättringsfärg av andra delar av bilen.
6

Spray bil primer på det skadade området. Låt primern torka. Slipa grundfärgen försiktigt med torr 400-grit sandpapper för att avlägsna gryn, dropp och fläckar. Applicera ett andra lager primer på samma sätt, åter slipning efteråt. Applicera tre till fyra lager med primer och låter primern torka och slipa mellan skikten.
7

Applicera billack på samma sätt som du gjorde med primer, som arbetar i flera ljus rockar och slipning mellan skikten . Låt färgen torka för den rekommenderade tiden mellan varje skikt.
8

Dra bort maskeringstejp när du är klar med målningen.
9

Häll en kvarts storlek mängd gnugga föreningen på en gammal svamp. Arbeta gnugga föreningen i stötfångaren i cirkulära rörelser. Om du ser någon tejp rester, täcka detta område med gnugga förening också. Låt föreningen att dis över, sedan torka bort det med en färsk putstrasa. Detta kommer att ta bort alla ojämnheter och hjälper smälta den nya färgen och den gamla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63426.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.