Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Ohio Salvage Fordon Lagar

En havererad bil kan repareras och återställas till en väg-värdig tillstånd. Men vad händer med ett fordon när försäkringsbolaget anser det ovärdigt reparation eller en total förlust? Bilen kan återställas till väg-värdiga villkor och utfärdade en "Ombyggd Bärgning" titel. Ohio har strikta riktlinjer för ett fordon med en bärgad titel. Ohio bärgning fordon lagar garanterar inte säkerheten för fordonet. Lagarna är nödvändiga för att hålla stulna bildelar från att säljas och användas i andra bilar. Dokumentation

En bil med en bärgad titel måste inspekteras innan staten Ohio kommer att utfärda registrering och en registreringsskylt till ägaren. Ägaren måste presentera och ansökan om inspektion, bärgning intyg om titel, kvitton för de "stora delar" används i reparationer och inspektionen kvittot.

Inspektionen ansökan finns från någon biträdande registratorn kontor i Ohio . Inspektionen kvittot är tillgänglig från Department of Public Safety Office i Columbus, Ohio. Om de utbytta delar köptes genom en privatperson, är en attesterad köpebrev krävs för delarna vid tidpunkten för inspektionen. Intäkter från företag behöver inte vara attesterad.

Stora delar inkluderar motor, växellåda, ram, dörrar, huv, kombi, luftkuddar, rikligt, bindestreck, baklucka eller bakdörr, framskärmarna och bakre fjärdedelar . Inköpta delar värderas till $ 100 eller mer kan också kräva ett kvitto. Inspektören har rätt att begära ett kvitto för någon annan del som har ett tvivelaktigt ursprung.
Inspektion

inspektion av en bärgning titel fordon är att fastställa äganderätten av fordonet och de delar som används för reparation. Enligt Ohio Department of Public Safety säkerställer inte inspektionen inte safeness av fordonet. Fordonet ska vara väg-värdig vid tidpunkten för inspektionen, och inga delar kan saknas. Pappersarbete måste vara i ordning och granskas före inspektionen. Fordonet kommer inte kan inspekteras om det finns någon saknas eller är felaktig pappersarbete. Under inspektionen, kommer någon del av fordonet som har ett chassinumret (VIN) som visas ändras eller stulna medföra att fordonet beslagtas och hålls som bevis.

Inspektören kan kräva att du tar bort vissa delar av bilen för en mer fullständig inspektion. Det finns tillfällen då du kan bli ombedd att lämna bilen över natten vid inspektionen synen.
Ombyggd Bärgning Titel

När fordonet passerar besiktning, måste du överlämna bärgning intyg om titel till din lokala kontorist av domstolar. Du kommer att utfärdas en "ombyggd bärgning" titel för fordonet. Titeln kommer att framgå i djärv svart märker "Ombyggd Bärgning" för resten av fordonets livslängd.
Insurance Company Krav

§ 4505,11 i Ohio reviderade koden uppger att ett försäkringsbolag som försäkrar en bil ovärdigt reparation kan välja att betala avtalet uppgörelse och tillåter ägaren att hålla fordonet. Innan försäkringsbolaget betalar några pengar till sökanden, måste ägaren presentera en bärgning intyg om titel för fordonet.

Ett fordon som inte kan räddas måste ha titeln märkt "För Destruction" på framsidan av titel och sedan ges till expediten av domstol för annullering. Ett fordon märkt för förstörelse får endast säljas för delar eller metallskrot. Om du ertappas med att köra ett fordon märkt för förstörelse, är straffet böter på upp till $ 1000 och /eller fängelse i högst sex månader.

Köra ett fordon på vägen med en bärgning intyg om titeln har en straffavgift på upp till en $ 2000 böter och /eller fängelse i högst ett år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63408.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.